PARHAAT JUTUT SYNTYY KIMPASSA!

Me Heelalaiset tunnetaan ihan älyttömästi eri alojen huippuosaajia ja superhyviä tyyppejä, jotka tekevät työtään suurella sydämellä ja yrittäjän intohimolla.  Jos me ei itse jotain osata, niin tiedämme kuka pystyy jeesaaman just sua!

Annemaj Linna

Businesscoach, Palvelumuotoilija

VISONÄÄRI STRATEGI

Annemaj on kokenut liiketoiminnan ja kehittämisen moniosajaa sekä intohimoinen ihmisten komptetenssien kehittäjä.

”Minulla yli 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä sen eri tulokulmista. Olen  kouluttanut ja bisnescoachannut toimivia yrittäjiä sekä johtohenkilöitä eri toimialoilta kohden uutta ajattelua ja parempaa bisnestä, ja toiminut myös itse yrittäjänä vuodesta 2014 lähtien. Olen lisäksi nähnyt läheltä kasvupolun pienyrittäjästä yli miljoonan liikevaihdon yritykseksi, toimien sparraajana perheyrityksessämme.

Kokemusta ja osaamista on tullut kerrytettyä johto-, kehittämis- ja esimiestehtävistä.

HeelaHeelan lisäksi olen mukana omistajana Miss Abbey Solutions Oy:ssä, jossa kehitämme työyhteisöjä kohti inhimillisempää ja kestävämpää arkea hyödyntämällä yhteisön viisautta ja tulevaisuusajattelua. Luovana ongelmanratkaisijana, kokonaisuuksia näkevänä ja selkeyttä tuovana haluan auttaa yrittäjiä omalla kasvumatkallaan. Haluan myös kannustaa heitä löytämään ja luomaan innovatiivisia ekosysteemejä, joissa työskentely ei tapahdu y-tunnus edellä vaan top of mindissa olisi asiakas ja uusi rajoja rikkova palveluyhteistyö. Tässä ajassa bisneksen tekeminen edellyttää  ”yhdessä olemme enemmän” ajattelua.

 

Katía Uusikartano

Businesscoach, Palvelumuotoilija

ROHKEA KOKEILIJA

Katía on idearikas ja toimeen tarttuva sarjayrittäjä sekä hyvinvointia ja vaurautta vaaliva businesscoach.

”Minulla on yli 15 vuoden kokemus yrittäjyydestä mm. verkkokauppaliiketoiminnan ja hyvinvointipalveluiden parissa. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin henkilöstönkehittämistehtävissä yliopistossa ja psykologisessa asiakastyössä puolustusvoimilla.

Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi (YTM) ja LCF® Life Coach.  Olen myös opiskellut yrittäjyyttä ja yrityksen hallintoa, psykologiaa sekä hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT).

HeelaHeelan lisäksi muita tämänhetkisiä yrityksiäni ovat Elossa ja Cotone Hyvinvointi Oy. Myin ensimmäisen yritykseni, Decora Housen liiketoimintakaupassa vuonna 2018 – halusin yrittäjyydelleni uutta suuntaa ja tein onnistuneen EXITin.  Olen sparrannut yrittäjiä jo usean vuoden ajan oman yritystoimintani ohella, ja yhdistellyt siinä taitavasti bisnesosaamista ja psykologiaan pohjautuvaa tietoa.

Yhdistävinä tekijöinä työelämässäni ovat olleet uuden ideointi ja kokeilu, jatkuva oppiminen sekä intohimoinen suhtautuminen kaikkeen tekemiseeni. Rakastan sitä onnistumisen tunnetta, kun pystyy luomaan käytännössä tyhjästä – tai pienestä ideasta – menestyvää liiketoimintaa!”