INNOVAATIOSETELIPALVELU PK-YRITYKSILLE

Jatkuva uusiutuminen on elinehto tässä yllätyksellisessä ja epävarmassa ajassa, jota nyt elämme. Liiketoimintaympäristöjen ja asiakkaiden tarpeet ovat nopeatempoisessa muutoksessa. Tarvitaan siis uusia tuotteita ja palveluita. Onko sinulla mielessä jokin uusi tuote- tai palveluidea, jolla voisi olla  potentiaalia kansainväliseenkin kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi tarvitset ulkopuolista osaamista?

Innovaatioseteli on Business Finlandin rahoitusavustus pk-yrityksille. Avustuksen määrä on 5 000 euroa ja 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Voit käyttää tämän summan ostaaksesi asiantuntijapalveluita.

HeelaHeela on ollut mukana kehittäjänä useissa Innovaatioseteli -caseissa. Kokemusta on kertynyt niin idean konseptoinnista kuin liiketoimintamallin digitalisoinnistakin. Olemme tukenasi ihan alusta asti, eli autamme sinua kirkastamaan ideaa ja laatimaan sen pohjalta rahoitushakemuksen.

Kehittämisessä hyödynnämme palvelumuotoilun prosessia, jossa pidämme huolen siitä että vaikuttavuutta ja muutosta syntyy joka vaiheessa. Emme jätä sinua yksin yhteisen projektin päättyessäkään – palaamme jonkin ajan kuluttua äärellesi ja varmistamme, että kaikki rullaa niin kuin pitääkin! Toimimme livenä Tampereella sekä etäyhteyksillä.

Lisää innovaatiosetelistä voit lukea täältä.

Sovitaan aluksi maksuton aloitustapaaminen, jossa kartoitetaan mahdollisuutta hakea Innovaatioseteliä. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveistasi!

HeelaHeelan yhteystiedot löydät täältä.