YRITTÄJÄT KERTOVAT YHTEISISTÄ PROJEKTEISTAMME:

Hanna Untala, SUJU Oy

”Katían ja Annemajn kanssa työskennellessä erityistä oli dynaamisen tavoitteellisen etenemisen lisäksi se, että toiminta oli moniaistista, koko kehoa aktivoivaa sekä ilmapiiri oli haastavastakin työskentelystä huolimatta koko ajan mielekäs ja positiivinen. Vuorovaikutus toimi loistavasti ja oppiminen oli molemminpuolista. Innovaatiosetelin tuella toteutettu projektisuunnitelma toteutui mallikkaasti ja eteni selkeästi ja loogisesti vaihe vaiheelta. Myös se tuntui erityisen mainittavalta, että joku muu otti hetkeksi kirjaamisvastuun ja tiivisti ydinsisällön selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tämä on pienyrittäjän arjessa todella luksusta!

SUJU Oy sai konkreettisia työkaluja tukemaan valmennus- ja kuntoutusalan start up – yrityksen hallitun kasvun vaihetta. Visuaalisesti tyylikkäästä konseptikäsikirjasta löytyvät palvelumuotoilun työkaluin tuotetut sisällöt, jotka ovat kasvuvaiheen otollisia ponnahduslautoja lähiajan etenemisille.”

Laura Tammisto, Studio Torkkeli Oy

”HeelaHeelan Katían ja Annemajn kanssa kirkastimme Studio Torkkelille yrityspalvelukonseptin. Prosessi oli kiireiselle yrittäjälle helppo ja vaivaton. Sain tyyliin tulla paikalle ja mitään ei tarvinnut valmistella yksin etukäteen! Hyvät kysymykset ja eteenpäin luotaavat keskustelut johdattelivat mua pysähtymään ja kaivelemaan ydintä, jonka pohjalta konsepti muotoiltiin. Jokainen työpaja sujui luottamuksen ja kannustavuuden ilmapiirissä. Yhteistyön tulokset näkyvät uusituilla www-sivuilla ja kasvaneina yritysasiakasmäärinä!”

Alex Nurmi, Food 4U Oy

”Rawinto.TV on mieltä ja kehoa ravitseva verkkovalmennuspalvelu, joka muuttaa arkeasi ja oloasi paremmaksi päivä päivältä.” Tällaiseen asiakaslupaukseen kiteytyi yhteinen konseptin kehittämismatka HeelaHeelan Katían ja Annemajn kanssa.  Heti ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien työskentely oli lämminhenkistä ja vaihe vaiheelta eteenpäin vievää. Molemmat naiset ovat ammattilaisia ja heidän tapansa työskennellä oli osallistavaa ja johdonmukaista. Yhteinen näkymä ja ymmärrys kokonaisuudesta löytyi ja syveni prosessin myötä. Heidän avulla Rawinto.TV:n konsepti kehittyi ja selkiytyi monin tavoin mm. hyvien vinkkien ja esimerkkien avulla. Homma toimi.

Tämän lisäksi HeelaHeela tuotti Rawinto.tv:lle visuaalista sisältöä, tekstejä ja markkinointimateriaalia, ja kaikki oli brändin mukaista, hyvin mietittyä ja olin supertyytyväinen työn laatuun!

Näin jälkikäteen on ollut hienoa palata aineiston äärelle ja havainnoida prosessia. Rawinto.TV- konseptin Netflix tyyppinen ratkaisu toimii ja sen takana voi edelleen olla.

Oli kiva tutustua Katíaan ja Annemajhin. Kaikkea hyvää työllenne HeelaHeelassa.”

Marika Ritala-Mäkinen, Luovisio Oy

”On ollut suuri ilo työskennellä Katían kanssa viimeisen vuoden ja edelleen jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan! Katía on mentorina ja businesscoachina luja, mutta lempeä yhtä aikaa ja se on ollut super-tärkeää. Katía on toiminut kohdallani sekä järjenäänenä että kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin varmistajana. Tällaista jokainen yrittäjä tarvitsee!

Vuoden aikana olen kyennyt rakentamaan terveempää ja kannattavampaa liiketoimintaa ja ottamaan isojakin askeleita, jotka olisivat taatusti jääneet ottamatta ilman kannustavaa mentoria. Katían kanssa moni umpisolmu on auennut ja pelot hälvenneet. Hän on auttanut minua kaivamaan esiin itsestäni sen, kuka olen yrittäjänä, miten haluan yrittäjänä toimia, kenen kanssa haluan työskennellä ja millaisilla arvoilla haluan tehdä tätä työtä.

Elina Kymäläinen, Meikkistudio ElinaK

”Sain HeelaHeelalta korvaamatonta sparrausapua uuden palveluni tuotteistamisessa. HeelaHeelan avulla osasin katsoa minulle tuttua asiaa erilaisista näkökulmista, rennossa ilmapiirissä. HeelaHeela haastoi minua pureskelemaan asiaa yhä uudelleen ja sainkin uusia oivalluksia. Yhdessä saimme puristettua sekavasta hiilimössöstä kimaltavan timantin!

Suosittelen palvelua kaikille yksinyrittäjille jotka painivat täysin yksin ideoittensa kanssa!”