YRITTÄJÄT KERTOVAT YHTEISISTÄ PROJEKTEISTAMME:

Hanna Untala, SUJU Oy

”Katían ja Annemajn kanssa työskennellessä erityistä oli dynaamisen tavoitteellisen etenemisen lisäksi se, että toiminta oli moniaistista, koko kehoa aktivoivaa sekä ilmapiiri oli haastavastakin työskentelystä huolimatta koko ajan mielekäs ja positiivinen. Vuorovaikutus toimi loistavasti ja oppiminen oli molemminpuolista. Innovaatiosetelin tuella toteutettu projektisuunnitelma toteutui mallikkaasti ja eteni selkeästi ja loogisesti vaihe vaiheelta. Myös se tuntui erityisen mainittavalta, että joku muu otti hetkeksi kirjaamisvastuun ja tiivisti ydinsisällön selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tämä on pienyrittäjän arjessa todella luksusta!

SUJU Oy sai konkreettisia työkaluja tukemaan valmennus- ja kuntoutusalan start up – yrityksen hallitun kasvun vaihetta. Visuaalisesti tyylikkäästä konseptikäsikirjasta löytyvät palvelumuotoilun työkaluin tuotetut sisällöt, jotka ovat kasvuvaiheen otollisia ponnahduslautoja lähiajan etenemisille.”

Laura Tammisto, Studio Torkkeli Oy

”HeelaHeelan Katían ja Annemajn kanssa kirkastimme Studio Torkkelille yrityspalvelukonseptin. Prosessi oli kiireiselle yrittäjälle helppo ja vaivaton. Sain tyyliin tulla paikalle ja mitään ei tarvinnut valmistella yksin etukäteen! Hyvät kysymykset ja eteenpäin luotaavat keskustelut johdattelivat mua pysähtymään ja kaivelemaan ydintä, jonka pohjalta konsepti muotoiltiin. Jokainen työpaja sujui luottamuksen ja kannustavuuden ilmapiirissä. Yhteistyön tulokset näkyvät uusituilla www-sivuilla ja kasvaneina yritysasiakasmäärinä!”

Alex Nurmi, Food 4U Oy

”Rawinto.TV on mieltä ja kehoa ravitseva verkkovalmennuspalvelu, joka muuttaa arkeasi ja oloasi paremmaksi päivä päivältä.” Tällaiseen asiakaslupaukseen kiteytyi yhteinen konseptin kehittämismatka HeelaHeelan Katían ja Annemajn kanssa.  Heti ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien työskentely oli lämminhenkistä ja vaihe vaiheelta eteenpäin vievää. Molemmat naiset ovat ammattilaisia ja heidän tapansa työskennellä oli osallistavaa ja johdonmukaista. Yhteinen näkymä ja ymmärrys kokonaisuudesta löytyi ja syveni prosessin myötä. Heidän avulla Rawinto.TV:n konsepti kehittyi ja selkiytyi monin tavoin mm. hyvien vinkkien ja esimerkkien avulla. Homma toimi.

Tämän lisäksi HeelaHeela tuotti Rawinto.tv:lle visuaalista sisältöä, tekstejä ja markkinointimateriaalia, ja kaikki oli brändin mukaista, hyvin mietittyä ja olin supertyytyväinen työn laatuun!

Näin jälkikäteen on ollut hienoa palata aineiston äärelle ja havainnoida prosessia. Rawinto.TV- konseptin Netflix tyyppinen ratkaisu toimii ja sen takana voi edelleen olla.

Oli kiva tutustua Katíaan ja Annemajhin. Kaikkea hyvää työllenne HeelaHeelassa.”

Minna Ojanen, SisustusAtelier MiWall Oy

”Liiketoimintani uuden osa-alueen kehittämiseen oli tarve löytää osaava innovatiivinen ja uusia haasteita pelkäämätön kumppani. Tarve oli myös ymmärrykselle, jota tarvitaan, kun haetaan perinteisestä pankkirahoituksesta poikkeavaa rahoitusratkaisua, selataan avustus ja innovaatio rahoitukset ja niiden mahdollistamat toimintamallit ja myös vaatimukset. Lisäksi mietitään kotimaan markkinoiden ja globaalia liiketoimintaa ja sen tuomia mahdollisuuksia, haasteita ja kilpailutilanteita.

Valitsin Heelaheelan, koska olen aiemmissa projekteissa ja kehitystilanteissa saanut luottaa Annemajn tapaa kuunnella yrittäjää, ymmärtää bisnestä ja nähdä tulevaisuuteen. Nyt sain mukaan vielä Katian, jonka tiedot ja taidot yrittäjänä on vaatimattomasti sanottuna huikeat.

Yhteistyö ensimmäisestä puhelusta alkaen palveli minun suuntaani: kuuntelua, kyselyjä, kyseenalaistamista, paljon tietoa ja taitoa, vaikka ala oli heille vieras. En olisi itse osannut ajatella niin moninaisesti. En olisi osannut selvittää eri polkuja ja vaihtoehtoja.  Vaikka etenimme nopeasti tämän polkuni, oli kaikessa tekemisessä mukana rauha, levollisuus ja ihminen.

Valitsen myös uudelleen tämän yrityksen, kun kehitän liiketoimintaani.”

Elina Kymäläinen, Meikkistudio ElinaK

”Sain HeelaHeelalta korvaamatonta sparrausapua uuden palveluni tuotteistamisessa. HeelaHeelan avulla osasin katsoa minulle tuttua asiaa erilaisista näkökulmista, rennossa ilmapiirissä. HeelaHeela haastoi minua pureskelemaan asiaa yhä uudelleen ja sainkin uusia oivalluksia. Yhdessä saimme puristettua sekavasta hiilimössöstä kimaltavan timantin!

Suosittelen palvelua kaikille yksinyrittäjille jotka painivat täysin yksin ideoittensa kanssa!”