HeelaHeelan tarina ei saanut alkuaan autotallista eikä saunanlauteilta, vaan ihan arkisesti aamupuuron äärellä Tampereen Amurin Helmessä. Sattumaa tämä ei kuitenkaan ollut – me oltiin vuosien varrella käyty monia innostavia keskusteluja, joiden ytimessä oli lähes poikkeuksetta yrittäjänä oleminen ja bisneksen tekeminen.

Tuona elokuisena aamuna puhe kääntyi siihen, mitä me kaksi voisimme yhdessä tehdä jeesataksemme yrittäjiä ja nostaaksemme yrittäjyyden arvostusta Suomessa. Syntyi idea yrittäjyyden vallankumouksesta – ei sen vähempää eikä enempää! Lyötiin nyrkit pöytään ja päätettiin, let´s do it! Pian me jo käärittiin hupparien hihat ja alettiin tekemään asiakasprokkiksia. Yhteinen yrityksemme HeelaHeela oli totta kesäkuussa 2021 ilon, vapauden ja vaurauden päivänä.

Meille kokonaisvaltainen hyvinvointi on supertärkeää, bisneksessä onnistumisen lisäksi. Sillä vain kukoistava yrittäjä voi luoda kukoistavan yrityksen. Lisäksi yksin tai kaksin tekemisen on tässä ajassa muututtava yhdessä tekemiseksi. Siksi HeelaHeela on enemmän kuin kaksi naista: Olemme osa rakentuvaa yhteisöä, jossa y-tunnukset eivät meitä rajoita, ja kaikilla on yhteinen tahto luoda hyvää.

Yrittäjä, sä et todellakaan ole yksin!

Annemaj ja Katía

Go to top