HeelaHeelan tarina ei saanut alkuaan autotallista eikä saunanlauteilta, vaan ihan arkisesti aamupuuron äärellä Tampereen Amurin Helmessä. Sattumaa tämä ei kuitenkaan ollut – me oltiin vuosien varrella käyty monia innostavia keskusteluja, joiden ytimessä oli lähes poikkeuksetta yrittäjänä oleminen ja bisneksen tekeminen.

Tuona elokuisena aamuna puhe kääntyi siihen, mitä me kaksi voisimme yhdessä tehdä jeesataksemme yrittäjiä, edistääksemme kestävää yrittäjyyttä ja nostaaksemme yrittäjyyden arvostusta. Meitä yrittäjiä on Suomessa tosi paljon, ja lisää tarvitaan! Meidän yhteinen yrityksemme HeelaHeela oli totta kesäkuussa 2021 ilon, vapauden ja vaurauden päivänä.

Meille kokonaisvaltainen hyvinvointi on supertärkeää, bisneksessä onnistumisen lisäksi. Sillä vain kukoistava yrittäjä voi luoda kukoistavan yrityksen. Lisäksi yksin tai kaksin tekemisen on tässä ajassa muututtava yhdessä tekemiseksi, jota ei y-tunnukset rajoita.

Kaikki liittyy kaikkeen. Hyvä kiertää. Tekemällä hyviä tekoja toistemme ja luonnon eteen ja huolehtimalla myös itsestämme rakennamme kestävää tulevaisuutta. Me HeelaHeelassa ollaan kääritty hihat kestävämmän, inhimillisemmän ja vastuullisemman yrittäjyyden eteen.

Me pidetään sinusta huolta heelasti.

Annemaj ja Katía

Go to top