Jatkuva uusiutuminen on elinehto tässä yllätyksellisessä ja epävarmassa ajassa, jota nyt elämme. Omaa yritystoimintaa ja palveluita tulee aika ajoin katsoa ihan uusin silmin, jotta pärjää muutoksessa. Tulevaisuusajattelu ja heikkojen signaalien tunnistaminen auttavat haastamaan ja ravistelemaan ajatteluamme.

Growtheela -palvelut on tarkoitettu kasvuhaluisille yrityksille, jotka kaipaavat muutosta ja sparrausta seuraavalle levelille siirtymisessä. Voimme rakentaa ideasi ympärille uuden yrityksen, liiketoiminta-alueen tai palvelukonseptin – tai digitalisoida ja ketteröittää olemassa olevaa liiketoimintaa. Kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävien projektien tueksi voimme hakea Business Finlandin Innovaatioseteliä.

Hyödynnämme Growtheelassa palvelumuotoilun prosessia, jossa pidämme huolen siitä että vaikuttavuutta ja muutosta syntyy joka vaiheessa. Emme jätä yrittäjää/yritystä yksin yhteisen projektin päättyessäkään – palaamme jonkin ajan kuluttua äärellesi ja varmistamme, että kaikki rullaa niin kuin pitääkin! Toimimme livenä ja etänä – ota yhteyttä ja kerro toiveistasi heela@heela.fi.