Tiesitkö, että liiketoimintamallien ja innovaatioiden kehityssykli on lyhentynyt 33 kuukaudesta 27 kuukauteen? Jatkuva uusiutuminen on elinehto tässä yllätyksellisessä ja epävarmassa ajassa, jota nyt elämme. Omaa yritystoimintaa ja palveluita tulee aika ajoin katsoa ihan uusin silmin, jotta pärjää muutoksessa.

Growtheela -palvelut on tarkoitettu kasvuhaluisille yrityksille, jotka kaipaavat muutosta ja sparrausta seuraavalle levelille siirtymisessä. Voimme rakentaa ideasi ympärille uuden yrityksen, liiketoiminta-alueen tai palvelukonseptin – tai digitalisoida ja ketteröittää olemassa olevaa liiketoimintaa. Kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävien projektien tueksi voimme hakea Business Finlandin Innovaatioseteliä.

Hyödynnämme Growtheelassa palvelumuotoilun prosessia, jossa pidämme huolen siitä että vaikuttavuutta ja muutosta syntyy joka vaiheessa. Emme jätä yrittäjää/yritystä yksin yhteisen projektin päättyessäkään – olemme bisneksen Gordon Ramsay, ja palaamme jonkin ajan kuluttua äärellesi tsekkaaman, että kaikki rullaa niin kuin pitääkin! Toimimme livenä ja etänä – ota yhteyttä ja kerro toiveistasi heela@heela.fi.