Arvoa brändiin

Milloin viimeksi olet pysähtynyt yrityksesi brändin äärelle, havainnoinut visuaalista ilmettä ja tarinoita monikanavaisesti, myös asiakkaan silmin? Onko yrityksesi perusta kunnossa, sillä siitähän brändissä on myös kyse?

 

Vahva ja luotettava brändi on tärkeä osa yrityksen pääomaa: kun asiakkaalla on suhde ja tunneside yritykseen, palveluun tai tuotteeseen, vahvistamme asemaamme suhteessa kilpailijoihin. Brändi on ennen kaikkea johtamisen työkalu, jolla arjen toimintaa ja valintoja helpotetaan. Jotta yritys on todellinen vaihtoehto asiakkaille, sen täytyy pystyä tuottamaan hänelle aitoa lisäarvoa ja muutosta tämän nykytilaan. Kirkas brändi lupaa ja lunastaa monikanavaisesti ja ennen kaikkea luottaa itseensä ja on aito. Yrityksen brändin rakentaminen vaatii kärsivällisyyttä ja on pitkäjänteistä työtä ja kehittyy muutoksessa.

 

Brändityöskentely on innostava ja yhteisöä voimauttava kehittämisprosessi. Autamme teitä muotoilemaan brändiin liittyvät perusasiat kuntoon lähtien brändi-identiteetistä visuaaliseen ilmeeseen ja sykkivään tarinaan. Myös asiakasymmärrys syvenee ja palvelupolku muotoutuu kilpailukykyiseksi unohtamatta myynnin ja markkinoinnin tehostumista.

 

Palvelu toteutetaan fasilitoituina ja osallistavina työpajoina hyödyntämällä palvelumuotoilun prosessia ja työkaluja. Palvelun toteutus muotoillaan yrityskohtaisesti.

 

 

6,000.00 

Add to wishlist
Osasto: