Uutta!

Workbook BUNDLE, 6 työkirjaa

HeelaHeelan Businesstreenkirjaston Workbookit ovat digitaalisia työkirjoja, jotka on rakennettu coachaavalla otteella. Johdatamme yrittäjää vaihe vaiheelta eteenpäin kirjan edetessä, innostaen ja kannustaen. Työkirjojen teemat ovat MUST HAVE -asioita, jotka jokaisella yrittäjällä tulee olla mintissä. Ne ovat sisällöltään ispiroivia ja visuaalisesti iloisia!

Kiinnostaisiko sinua rento, omaan tahtiisi etenevä yrityksen ja oman yrittäjäidentiteettisi kehittäminen?

 

Etkö osaa päättää, mikä Businesstreenikirjaston työkirjoista olisi paras juuri tähän hetkeen yrityksesi ja oman itsesi kehittymisen kannalta? Ei hätää, voit ostaa koko kaikki Workbookit edulliseen 99 € + alv 24% yhteishintaan (norm. 119,40 € + alv 24%)!

 

BUNDLEEN sisältyvät Workbookit:

 

  • Know your Customer – tunnista ja valitse asiakkaasi
  • Reboot your Mind and Business – uudistu ja uudista
  • Everything is Marketing – markkinoi fiksusti ja tienaa
  • Brand Power – erotu massasta ja menesty
  • Let’s get Digital – aloita tuottava digibisnes
  • My Brand, my Story – luo vahva henkilöbrändi

 

Jokaisessa työkirjassa on 25-52 sivua. Työkirja (pdf) on ladattavissa heti maksusuorituksen jälkeen, ja voit täyttää sitä koneellasi tai tehdä muistiinpanot omaan vihkoosi. Työkirjat pystyy lataamaan yhden kerran eli tallenna ne itsellesi.

 

Suosittelemme täyttämään Workbookit pienissä erissä, työskennellen keskittyen esimerkiksi 1,5 tuntia kerrallaan. Näin saat kirjasta parhaan hyödyn irti ja ajatuksesi pysyy kirkkaana. Usein asioiden kannattaa antaa kehkeytyä rauhassa jonkin aikaa, eikä yrittää tehdä kerralla valmista.

Toivotamme sinulle upeita hetkiä bisneksesi ja oman itsesi kehittämisen parissa!

99.00 

Add to wishlist

Workbookien kopiointi, jakaminen tai käyttö muussa kuin oman liiketoiminnan kehittämisessä on ehdottomasti kielletty.