My Coacheela 12 kk

HeelaHeelan mielestä jokainen yrittäjä tarvitsee ja ansaitsee oman Coachin, jonka kanssa pallotella ideoita ja mielen päällä olevia asioita. Usein jo muutaman kerran coachaus selkiyttää ajatuksia ja vie yritystoimintaa eteenpäin, innostaa ja ravitsee – mutta ajattelepa, jos sinulla olisi henkilökohtainen Coach käytössäsi pidemmän aikaa!

Yhdistämme Coacheela-palvelussa businesscoachausta, työnohjausta ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Coachauksessa on sekä liiketoiminnallinen että hyvinvoinnin näkökulma, ja painotus riippuu yrittäjän tarpeista ja toiveista. Pidämme kuitenkin koko ajan mielessä, että vain freesi yrittäjä pystyy rakentamaan freesin yrityksen.

Autamme yrittäjää näkemään uudella tavalla ja etenemään rohkeammin – löytämään oman menestysreseptin.

Me Heelalaiset olemme olleet mukana satojen yritysten kehitystarinoissa innostaen, ravistellen ja selkiyttäen. Lisäksi meillä on kokemusta seitsemästä omasta yrityksestä vuosien varrelta, eli olemme intohimoisia yrittäjiä itsekin!

 

Ota yhteyttä heela@heela.fi tai soittele meille, jos haluat kuulla coahauspalveluistamme lisää. Voit myös ostaa coachauksen suoraan verkkokaupasta.

Kolme 75 min kestoista coachausta live- tai etätapaamisena.

1,590.00 

Add to wishlist
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: