Nextille levelille

Haluatko kirkastaa nykyistä liiketoimintamalliasi tai muotoilla aivan uutta palvelua nykyisille asiakkaille tai uudelle kohderyhmälle? Löytyykö intoa ja tahtoa, mutta et tiedä kuinka edetä? Lisäksi yksin tekeminen tuntuu haastavalta juuri nyt.

Kunnossa oleva perusta on kaiken kehittymisen ja uuden luomisen lähtökohta. Nekstille levelille palvelun avulla sinulla on mahdollisuus löytää aikaa ja piilossa olevia voimavaroja tulevaisuutta ajatellen. Kun yrityksen perusta on kunnossa ja innostumisen palo bisneksen tekemiseen on kirkastettu, tulevaisuus näyttää mahdollisuudelta. Myös yrityksen kasvu onnistuu paremmin.

 

Lähdemme ensin kirkastamalla nykyistä liiketoimintaa ja sen jälkeen siirrämme fokusta uuden synnyttämiseen joko nykyistä liiketoimintamallia muotoilemalla paremmaksi tai luomme yhdessä aivan uuden palvelun tai tuotteen.

 

Palvelu toteutetaan fasilitoituina ja osallistavina työpajoina hyödyntämällä palvelumuotoilun prosessia ja työkaluja. Palvelun toteutus muotoillaan yrityskohtaisesti.

 

6,000.00 

Add to wishlist
Osasto: