Poweria markkinointiin!

Tuntuuko sinusta, ettei aika riitä markkinointiin, kun pitäisi olla monessa kanavassa täysillä mukana kaiken muun työn lisäksi? Pohditko, miten yrityksesi näkyvyyden laita on ja tavoitatko juuri oikeat ihmiset? Ehkä saatat jopa kokea markkinoinnin pakkopullana tai asiana, joka jää aina muiden töiden jalkoihin. Mietitkö, mikä olisi tehokas tapa aikaansaada pöhinää, erottua muista ja saada potentiaaliset asiakkaat ostamaan?

 

Tämä coachaus ei keskity kylmäsoittojen tekemiseen, vaan yrityksesi näkyväksi tekemiseen, omaleimaiseen erottautumiseen sekä asiakkaitasi hyödyttävään sisällöntuotantoon. Valmennuksen aloitamme asiakasymmärryksen kasvattamisella sekä markkinoinnin ydinviestien ja palvelulupauksen kiteyttämisellä. Markkinoinnin ja myynnin pohjaksi on asiakkaat tunnettava läpikotaisin – myös se missä he liikkuvat fyysisesti, digitaalisesti ja emotionaalisesti. Valitsemme oikeat kanavat ja tsekkaamme myös, että se mitä ja mihin hintaan myyt on kuosissa.

 

Kolmen kerran coachingin aikana selkiytämme markkinoinnin tavoitteet, valitsemme ja otamme haltuun sopivat markkinointikanavat ja teemme yrityksesi markkinointisuunnitelman vuodeksi eteenpäin. Toki myös budjetista ja ajankäytöstä juttelemme. Saat selkeät raamit, joita noudattamalla markkinointi soljuu jatkossa keveämmin!

 

Palvelu sisältää ennakkotehtävän ja välitehtäviä.

 

Kolme 75 min coachausta live- tai etätapaamisina.

330.00 

Add to wishlist
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: