Vahvistu johtajana

Tuntuuko sinusta, ettet saa nykyisellä johtamisella sellaista toimintaa aikaiseksi, mitä haluat? Ovatko voimavarasi alkaneet ehtyä ja mielessäsi kyseenalaistat osaamistasi ja kyvykkyyttäsi lähijohtamisessa? Muutokset ovat seuranneet toinen toistaan ja ei siis ihme, että tässä ajassa usein tuntee itsensä riittämättömäksi.

 

Lähijohtamisen tehtävänä on auttaa työntekijöitä onnistumaan ja kukoistamaan. Kaikki lähtee kuitenkin ensi sinusta. Yksikään lähijohtaja ei pysty saavuttamaan tavoitteita yksin vaan tarvitsee siihen muita. Johtaminen siis tapahtuu kiinteässä vuorovaikutussuhteessa kaikkeen ympärillä olevaan ja ennen kaikkea itseensä. Hyväksymällä ja heittäytymällä myötävirtaan uusiutuminen syntyy itsestään ja auttaa sinua näkemään enemmän.

 

Viiden kerran coachingin aikana pysähdymme sinun äärelle ja havainnoimme toimintaasi johtajana useammasta suunnasta. Mahdollisuuksia näkevällä ja eteenpäin luotaavalla otteella yhteys itseesi vahvistuu ja tulet tietoisemmaksi omista kasvuhaasteistasi. Keskustelujemme avulla saat työvälineitä lähijohtajana työskentelemiseen ja siinä kehittymiseen.

 

Viisi 75 min coachingia live- tai etätapaamisina.

950.00 

Add to wishlist
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: