Yrittäjän uni- ja vireysvalmennus

Yrittäjä on se henkilö, joka pitää kaikki langat käsissään ja on tarvittaessa saatavilla 24/7. Varsinkin yritystoiminnan alkuvaiheessa saatetaan tinkiä yöunista ja lomista, mikä voi kostautua myöhemmin. Hälytyskellojen pitäisi alkaa soida, jos tunnet että uni ei virkistä sinua juurikaan, heräilet pitkin yötä ja tunnet itsesi jatkuvasti ylivirittyneeksi tai uupuneeksi. Työn lomassa ei ehdi huilaamaan, viikonloppu ei riitä akkujen lataamiseen, ja kroppakin on alkanut ilmoitella kuormittumisesta.

 

Tähän valmennukseen kannattaa tulla mielummin ennemmin kuin myöhemmin. Me emme halua, että sinä palat loppuun tai että yritystoimintasi lähtee vapaaseen luisuun väsymyksesi takia. Haluamme, että olet skarppi, energinen ja levollinen, ja elämässäsi on sopivassa suhteessa actionia ja huilia!

 

Uni- ja vireysvalmentaja auttaa sinua tunnistamaan oman vireystilasi vaihteluja sekä sinua kuormittavia ja energisoivia asioita. Sovitamme palauttavat hetket päivärytmiisi ja teemme niistä mukavia rutiineja. Valmennuksessa sinun uni-valverytmisi ja elämäntapasi muokataan hyvää unta edistäviksi, ja opit juuri sinulle sopivia mielen ja kehon rauhoittamisen tapoja. Valmennuksen jälkeen ymmärrät paremmin oman hermostosi toimintaa, osaat optimoida vireystasoasi ja tiedät mitä voit itse tehdä nukkuaksesi paremmin.

 

Mikäli kärsit kroonistuneesta unettomuudesta ja unettomuuden pelosta, saat koulutetulta uniterapeutilta apuja tähänkin. Käytämme univalmennuksessa unettomuuden lääkkeettömiä hoitomuotoja, jotka pohjautuvat kognitiivisiin ja HOT-terapian menetelmiin. Tällöin suosittelemme 4-6 valmennuskertaa. Kysy lisää katia@heela.fi.

Kolme 1 h coachingia live- tai etätapaamisina. Ennen valmennuksen alkua tehdään alkukartoitus unestasi.

490.00 

Add to wishlist
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: