OLETKO ENSIMMÄISEN TILIKAUDEN PIRKANMAALAINEN YRITTÄJÄ? KAIPAATKO TUKEA YRITTÄJYYTESI ENSIMETREILLE?

Aika usein varsinkin yritystoiminnan alussa yrittäjä on melko yksin. Epävarmuutta on omassa olossa sekä ympärillä tapahtuvissa asioissa. Alkuinnostusta saattaa haastaa esimerkiksi asiakkaiden löytämisen vaikeus ja hidas kassavirta. Ideoitakin olisi, mutta aina ei osaa valita, mihin asioihin kannattaisi keskittyä ja panostaa juuri nyt.

HeelaHeelan mielestä jokainen yrittäjä tarvitsee ja ansaitsee oman coachin, jonka kanssa pallotella ideoita ja mielen päällä olevia asioita. Usein jo muutaman kerran coaching selkiyttää ajatuksia ja vie yritystoimintaa eteenpäin – alkaa tapahtua mukavia ja innostavia juttuja! HeelaHeela on enemmän kuin bisnescoachausta  – myös sinun hyvinvointisi on tärkeää!

Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu sinulle pirkanmaalainen yrittäjä, joka olet toiminut alle vuoden päätoimisena yrittäjänä. HeelaHeela on yksi Yrittäjyysbuustin palveluntuottajista. Voit valita meidät auttamaan sinua myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa ja tehostamisessa, yritystoiminnan digitalisoinnissa tai bisneksen kannattavuuden parantamisessa. Coachauksesta muotoillaan aina sinun toiveidesi mukainen.

Tutustu hakuohjeisiin täällä: https://www.palvelualusta.fi/HowToApply/4

Jos haluat kysellä meiltä lisää palvelusta tai tutustua meihin ennen sparrauskumppanin valintaa, ollaan yhteydessä!

HeelaHeelan yhteystiedot löydät täältä.