Uutta!

Everything is Marketing – Markkinoi fiksusti ja tienaa

Tämän Workbookin avulla kiteytät arvolupauksesi ja alat tehdä markkinointia kohdennetusti ja tavoitteellisesti. Ja mikä parasta – se ei enää tunnu pakkopullalta tai väkisin puristamiselta!

 

Kaikki mitä sinä tai yrityksesi tekee, sanoo ja edustaa, rakentavat ja viestivät yrityksesi brändiä – ja brändin rakentaminen on markkinoinnin kovinta ydintä. Jokainen kohtaaminen, viestiminen, palvelutilanne, digitaalinen jälki ovat osa markkinointiasi. Jopa se, miten maksat laskusi (ajoissa vai myöhässä). Tämän päivän bisneksessä kaikki on markkinointia, ja markkinointi on kaikki kaikessa.

 

Tämän Workbookin avulla opit houkuttelemaan ostohousut jalassa olevat asiakkaat yrityksesi äärelle, ilman että sinun tarvitsee roikkua puhelimessa päivät pitkät tai tyrkyttää ostamaan.

 

 

Workbook sisältää mm.

 

  • Markkinoinin tavoitteet ja budjetti
  • Yrityksesi arvolupaus ja törkeä palvelulupaus
  • Markkinoinnin ydinviestit ja punainen lanka
  • Myyntisuppilo, asiakaspolku ja vuosikello työkaluina
  • Kanavakohtainen markkinointistrategia
  • Sisältöjen ja myynnin suunnittelua

 

Yhteensä 32 sivua. Työkirja (pdf) on ladattavissa heti maksusuorituksen jälkeen, ja voit täyttää sitä koneellasi tai tehdä muistiinpanot omaan vihkoosi. Työkirjan pystyy lataamaan yhden kerran eli tallenna se itsellesi.

 

Suosittelemme täyttämään Workbookin pienissä erissä, työskennellen keskittyen esimerkiksi 1,5 tuntia kerrallaan. Näin saat kirjasta parhaan hyödyn irti ja ajatuksesi pysyy kirkkaana. Usein asioiden kannattaa antaa kehkeytyä rauhassa jonkin aikaa, eikä yrittää tehdä kerralla valmista.

Toivotamme sinulle idearikkaita hetkiä markkinnoinnin parissa!

19.90 

Add to wishlist