MyCoach 3 kk

Aika usein yrittäjänä sitä sokeutuu omalle tekemiselle, tai ei tiedä, mihin asioihin kannattaisi keskittyä ja panostaa. HeelaHeelan mielestä jokainen yrittäjä tarvitsee ja ansaitsee oman Coachin, jonka kanssa pallotella ideoita ja mielen päällä olevia asioita. Usein jo muutaman kerran coachaus selkiyttää ajatuksia ja vie yritystoimintaa eteenpäin, innostaa ja ravitsee – mutta ajattelepa, jos sinulla olisi henkilökohtainen Coach käytössäsi pidemmän aikaa!

Yhdistämme Coacheela-palvelussa businesscoachausta, työnohjausta ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Coachauksessa on sekä liiketoiminnallinen että hyvinvoinnin näkökulma, ja painotus riippuu yrittäjän tarpeista ja toiveista. Pidämme kuitenkin koko ajan mielessä, että vain hyvinvoiva yrittäjä pystyy rakentamaan hyvinvoivan yrityksen.

 

Me Heelalaiset olemme olleet mukana satojen yritysten kehitystarinoissa innostaen, ravistellen ja selkiyttäen. Lisäksi meillä on kokemusta seitsemästä omasta yrityksestä vuosien varrelta, eli olemme intohimoisia yrittäjiä itsekin!

 

Ota yhteyttä heela@heela.fi tai varaa maksuton kartoituspuhelu, niin valitsemme sinulle sopivan Coachin.

Kolme 75 min kestoista coachausta live- tai etätapaamisena.

590.00 

Add to wishlist
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: